Unelma koeajo

Mikä se on?

Suomessa on aivan liian vähän toimijoita, jotka tarjoavat tämänkaltaisia palveluja. Olemme yli kymmenen vuoden ajan järjestäneet erilaisia elämyspäiviä ympäri Etelä-Suomen ja moottoriajoneuvot ovat olleet osana elämyksiä aina. Kaakkois-Suomi on saamassa ainutlaatuisen moottoriurheilukeskuksen, jonka kanssa haluamme ehdottomasti kasvattaa ja parantaa elämystarjontaa! KymiRing on poikkeuksellinen hanke Iitissä, aivan Kouvolan vieressä. Tutustu hankkeeseen: www.kymiring.fi

Julkaisemme pian ensimmäiset uutiset yhteistyösuunnitelmistamme, sillä ratahankkeen tavoitteena on saada uudelle moottoriradalle asfaltti jo tulevan kesän heinäkuussa. Me haluamme olla heti paikalla! :)

Mikäli olisit kiinnostunut toteuttamaan kanssamme tiloja uuden moottoriradan yhteyteen, olethan yhteyksissä meihin!

Toimintamme rakentuu neljästä pääosa-alueesta:

1) Koeajopäivät ja autovuokraukset olemassa olevalla kalustolla

2) Elämyspäivät Etelä-Suomen alueella osakkaille

3) Elämyspäivät Etelä-Suomen alueella jäsenille

4) Kaluston ja elämysten hankinta joukkorahoitus-mallilla

Toimimme yhdessä pitkäaikaisen kumppanin, 
ElämysBunkkerin kanssa 1500 neliömetrin liiketiloissa Kouvolasta käsin. Tavoitteena on lisäksi toteuttaa toimipiste Kymiring -moottoriradan yhteyteen.

Keskustelemme jatkuvasti useiden kumppanien kanssa erilaisista yhteistyömalleista, joiden pohjalta teemme päätökset tilojen kokoon ja toiminnallisuuksiin liittyen. Se on varmaa, että tulevina vuosina nautitaan entistä enemmän elämyksistä ja vauhdista - ja paljon!