Race-osake

Julkaisemme ja kirjaamme säännöllisin väliajoin erän osakkeita ennakkomyyntiin, jotka käytetään suoraan kaluston hankintaan ja ylläpitoon. Ensimmäinen erä on 200kpl B-osakkeita, joiden arvo on 500,- euroa.


Race-osakkeita on tarjolla!

Julkaisemme ja kirjaamme säännöllisin väliajoin erän osakkeita ennakkomyyntiin, jotka käytetään suoraan kaluston hankintaan ja ylläpitoon. Ensimmäinen erä on 200kpl B-osakkeita, joiden arvo on 500,- euroa. Ennakkomyyntiajan päätyttyä tai osake-erän loputtua, osakkeet kirjataan virallisiksi osakkeiksi. Olet kuitenkin tervetullut heti tapahtumiimme, kun osakemaksu on suoritettu. Haluamme pitää hinnat maltillisina, jotta useammalla olisi palveluihimme mahdollisuus. Yhtiö ei lunasta ostettuja osakkeita, mutta osakkeen voi yhtiön luvalla myydä edelleen.

Osakkaat saavat kutsun kaikkiin elämys-, rata- ja ajopäiviin, joita järjestämme. Osakkaille on järjestetty joka tapahtumassa lisäohjelmaa, lisätarjoilua tai jotain muuta ekstraa jäsentoimintaan verrattuna. Osaomistajina osakkaat saavat myös ensimmäisinä kutsun tutustumaan uuteen kalustoon tai uusiin palveluihin. Mikäli osakkeet ovat loppuneet, se poistuu automaattisesti verkkokaupastamme. Kysy lisää!


Terveisin,
Oletusylläpitäjä, 15.1.2017

Osallistu tästä
Rahoituksen tiedot
100%
Tavoitesumma

500 €

Minimisumma

500 €

Tilanne nyt

Projektin tiedot
Kohteen nimi
Osta Race-osake
Aloituspäivä
15.1.2017
Lopetuspäivä
30.4.2017